KNOWLEDGE LIBERATES

:F.A.Q

Question 1: How can I apply for Admission?

Answer 1: You have to Download your admission application form online. On the home page of primepolytechnic.org click on Admission Form. Print the admission form out, Fill and Made payment to the Bank (UBA Account Number: 2054969432) and Submit it to the Polytechnic permanet Site Lokoja Ajaokuta Express Way, Jida Bassa, Ajaokuta, Kogi State with photocopy of bank teller. 

Question 2: How can I check my Admission Status?

Answer 2: On the home page of www.primepolytechnic.org click on Check Admission Status and follow the instructions.

Question 3: Can I buy my application form from anywhere? If not, where can I buy it from?

Answer 3: No, you can only get your application form on line and made payment to bank .


Question 4: Can I access this site from anywhere?

Answer 4: Yes you can, as long as you have internet access.
 
Question 5: How can I get a copy of my Application?

Answer 5:  After you have completed the application at the last stage you will be given the opportunity to photocopy the completed application form.
 
Question 6: How can I submit my original credentials?

Answer 6: This cannot be done online. You will only be required to submit photocopy of your credentials during with the application.
 
Question 7: Do I have to pay to check my result or register?

Answer 7: No, once you are enrolled and have paid the Activation fee, you are not charged for all activities within the portal including result checking.

Question 8: How do I get help?

Answer 8: You can get help by sending email to info@primepolytechnic.org or call 07058998691 | 07058799384 | 08188877139. 
 


Question 9: How much is the Adminsion Form?

Answer 9: Admission Form is N5000.00 (Five Thousand Naira only).

Click here to Download Admission Form

 
 

Prospective Student

   
Copyright © 2012. Prime Polytechnic.